Fortsett treningen hjemme om vinteren

Det finnes knapt noe bedre enn å kunne trene ute når solen varmer og luften er frisk og klar. Enten du liker å jogge, gå turer eller legge styrketreningen til en park i nærheten, er de varme sommermånedene den beste tiden å trene ute på. Likevel er det viktig å holde treningen gående, selv når det blir kaldt ute.

Trening i stuen

Det er ikke mye utstyr du trenger for å kunne trene hjemme. En yogamatte for mykt underlag og noen brusflasker du kan fylle med vann er mer enn nok. Har du dette hjemme i stuen kan du trene både styrke, mobilitet og yoga, uten å måtte forlate komforten av din egen stue.

Utstyr for motivasjon

Ønsker du å få mer ut av treningen hjemme, kan du investere i ekstra utstyr. Du kan trenge dette for å få litt mer ut av treningen. Med treningsbånd kan du gjøre flere øvelser som styrker kroppen, samtidig som musklene tøyes. Dette er spesielt bra for personer som tilbringer mye tid i sittende stilling.

Dørstokkmila er den lengste mila å gå når det kommer til trening. Med rett utstyr for trening og musikk til motivasjon blir den derimot enklere å komme over. Du finner mye utstyr på nett som lar deg spille av den musikken slik du foretrekker.